Nyhetsbrev Februari 2020

Hej kära grannar,

Här kommer lite ny information från styrelsen.

 

Garageporten

För att förhindra och minimera risken att obehöriga ”smiter in” i garaget när man passerat ut eller in genom garageporten har vi ordnat en något snabbare stängning av garageporten efter att man kört in/ut genom portöppningen. För bästa ”resultat” kör igenom porten utan att gasa på för mycket, för porten stänger snabbare om man har brutit ljusstråle i ca 2-3 sekunder.
OBS! Porten stänger snabbare (på 3-5 sekunder) efter man kört in/ut så det är olämpligt att ”hänga på” bilen framför för att hinna passera innan porten stänger. Då är det risk att porten börjar gå igen innan ni hinner fram så bäst är att var och en öppnar porten för egen in/utfart.

 

Garagebelysning

Samfälligheten kommer att ordna så belysningen i garaget släcks snabbare efter det att man lämnat garaget. Samtidigt ska de även ändra på hur fort belysningen tänds (känsligheten på sensorerna) då belysningen i dagsläget är lite långsam på att tändas när man går genom garage från vissa håll.

 

Trafikspegeln utomhus

Den nya trafikspegeln vid utfarten försvann, samfälligheten kommer att sätta upp en ny.Övernattningslokalen Lokalen är uppskattad och det fungerar fint. Numera kan man boka upp till tre övernattningar i rad med tillhörande bastutider.

 

Laddplatser

Nu är installationen nästan klar av de 6 laddplatserna, är du intresserad av att hyra en laddplats kontakta Håkan eller Hannu i samfälligheten. Först till kvarn gäller, just nu bara två platser kvar. Håkan 0704-17 31 30 eller Hannu 0707-19 30 50

 

Vänliga hälsningar,

Styrelsen, BRF Stallbacken 1