Sommarens Nyhetsbrev

Hej grannar,

Vi hoppas att ni alla haft en fin midsommarhelg och att ni klarade er från regn och åska!

 

RENSNING AV CYKELRUM

Cykelrummet börjar bli överfyllt och vi i styrelsen vill försäkra oss om att alla cyklar i cykelrum och garage har en ägare som bor i huset. Därför har vi nu märkt upp alla cyklar med en lapp som måste plockas bort av sin ägare. Samtliga cyklar som fortfarande har lappen kvar fredag 2020-08-31 kommer att omhändertas och förvaras av styrelsen i 3 månader, för att därefter forslas bort och skänkas till välgörande ändamål.

 

BOULESPEL TILL INNERGÅRDEN

För att bjuda in till ett högre nyttjande av vår fina innergård har styrelsen beställt ett Boulespel som samtliga medlemmar i Stallbacken 1 kan låna. Boulespelet kommer att förvaras bredvid avfallspåsarna i cykelrummet och finns tillgängligt från och med tisdag 7/7. Vill du låna boulespelet så skriv upp ditt namn, lägenhetsnummer samt datum och tid för lånet på lappen som sitter på väggen. När ni spelat färdigt, vänligen lägg tillbaka boulespelet på samma plats samt fyll i tidpunkt för återlämnandet på samma lapp.

 

LEDIGA P-PLATSER

Vi vill informera om att det fortfarande finns 2 st. lediga MC-platser i garaget. Dessa kostar endast 195 kr per månad med 1 månads uppsägningstid.

Det finns även 2 st. lediga p-platser för elbilsladdning i garaget (du behöver dock stå i den ordinarie garageplatskön och få en plats eller redan idag ha garageplats i garaget för att få tillträde till dessa).

 

GEMENSAM GRILL

Det finns en stor härlig grill på innergården för alla boende på Stallbacken 1 och 2, använd den gärna! Grillkol står man för själv. Tänk på att rengöra grillen efteråt, så den är fin till nästa grillmästare! 

Vi i styrelsen hoppas att ni alla får en riktigt skön sommar, var rädda om er och UT och NJUT på vår fina innergård!