Första adventsnytt

Hej på er,

Och glad första advent! 🙂 Här kommer lite nyheter från styrelsen:

Ny hemsida på gång

I slutet på denna vecka kommer vi att publicera vår nya hemsida. Det är inga jättestora synliga designskillnader men vi har byggt om sidan från en så kallad one-page sida där all information ligger på en och samma sida (och det blev en hel del scrollande) till en multi-page sida. Fördelen med den nya hemsida är att den laddar snabbare samt att det blir en enklare och bättre användarupplevelse. Vi har även lagt till en sökfunktion så att det ska gå snabbare att hitta vad det man söker.

Något som skiljer sig lite mer jämfört från den gamla hemsidan är det nya ”felanmälnings-utseendet”.
Tidigare har alla felanmälningar gått via ett system som heter Homemaker, som både styrelsen och FR Fastighetsservice har haft tillgång till. Detta system var bra när huset var nytt med garantiärenden och alla ”barnsjukdomar” och fel som hanterades. Själva Homemaker tecknades från början av Cernera och som vi fick ”ärva” och sedan betala månadsavgift för. Homemaker är nu uppsagt och på så sätt kan vi dra ner på onödiga kostnader för föreningen. (All historik i detta systemet har vi ”tagit hand om” så allt finns kvar, inget har försvunnit )

Via nya hemsidan och det nya formuläret, skickas er felanmälan direkt till FR Fastighetsservice och en kopia till styrelsen. Du som gör felanmälan får även en kopia till mailadressen du uppger vid felanmälan.

Vi hoppas att ni ska tycka om vår nya hemsida! Har ni några frågor, funderingar eller tips på förbätttringar så är ni välkomna att kontakta oss på styrelsen@stallbackenboras.se

Glöm inte att byta era filter

Vi vill vänligt påminna de medlemmar som fortfarande inte har bytt sina ventilationsfilter att göra detta så snart som möjligt. Det är av yttersta vikt för att vi ska bibehålla en god luftkvalitet i fastigheten. När ni har bytt filter, glöm inte att pricka av er på listan som hänger i entrén. Dem förbrukade filtren slänger ni själva i soporna (brännbart avfall = vanlig vit påse).

Brandvarnarens dag

Slutligen vill vi ta brandvarnarens dag till ära och än en gång påminna er om att testa era brandvarnare. Fungerar dem inte; kontrollera batteriet och byt om nödvändigt.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen BRF Stallbacken 1