Nyhetsbrev 2021-02-19

Hej på er,

Hoppas att ni alla mår bra och att ni håller ut i dessa sega pandemitider. Vi kan åtminstone glädjas åt att våren ligger runt hörnet så håll ut!

Flakvagn

Styrelsen vill informera om att vi nu, tack vare Gunnars förslag, har köpt in en gemensam flakvagn för utlåning vid behov 🙂 Flakvagnen kommer att förvaras i cykelrummet på plan -4 och låsas fast med en låskolv som allas lägenhetsnyckel fungerar till. Vill man låna den så är det alltså bara att plocka ut den men glöm inte att ställa tillbaka vagnen och lås fast den igen.

Rensning av diverse föremål i cykelrummet

För att flakvagnen ska rymmas på tilltänkt plats behöver ansvariga medlemmar för det bråte som visas på bilden ovan rensa upp detta omedelbart. Cykelrummet är  endast till för cyklar och barnvagnar. Man får alltså inte förvara leksaker, pulkor, barn-elbilar, bollar, stegar eller andra personliga tillhörigheter i vårt gemensamma cykelrum. Vill man inte ha detta i sin lägenhet får man förvara det i sitt privata förråd eller på annan privat plats – men inte i cykelrummet. Om dessa saker inte har tagits bort innan måndagen 2021-03-01 så kommer dessa att flyttas av styrelsen och förvaras på annan plats i 3 månader innan de skänks till välgörenhet.

Har ni några frågor, funderingar eller tips på förbättringar så är ni välkomna att kontakta oss på styrelsen@stallbackenboras.se

Ha nu en riktigt trevlig helg!
Bästa hälsningar,
Styrelsen, Stallbacken 1