Glad påsk

Hejsan hej alla medlemmar,

Då var det påsk igen och med det så får vi väl hoppas att våren är här för att stanna 🙂
Nedan följer lite information från styrelsen:

  1. De nya laddningsstationerna för elbilar är nu färdiginstallerade i garaget och just nu finns det 3 st lediga elbilsplatser. För att få tillgång till en utav dessa p-platser krävs det att man redan har en plats i garaget eller att man ställer sig i kö för att kunna bli tilldelad en plats. Samfälligheten ansvarar för garaget och det administreras av vår ekonomiska förvaltning Lots Ekonomi. Så om ni är intresserade av en elbilsparkering vänligen kontakta Lots Ekonomi via mail eller telefon så hjälper dem er med detta. E-post: forvaltning@lotsekonomi.se | Telefon: 033-48 89 31
  1. Vi har sett en liten ökning i reparation- och besiktningskostnader för våra två hissar det senaste året. Vi önskar därför uppmana er alla att vara rädda om dessa och således inte sparka på dörrar, dunka i väggarna, eller forcera upp de automatiska hissdörrarna etc. Försök också tänka på dina grannar och undvik att blockera hissarna alltför länge. Har ni mycket material att frakta, samla det i hallen först och tryck upp hissen först när ni är redo att använda den.

Till sist vill vi passa på att önska er alla en riktigt skön och GLAD PÅSK! 🐣
Håll avstånd, håll i och håll ut, ljusare tider väntar! 💛

Vänliga hälsningar,

Styrelsen Stallbacken 1