Sommarnytt 2021

Hej på er,

Hoppas att ni alla mår fint!? Sommaren är äntligen här och vi i styrelsen önskar med det bjuda in till ett högre nyttjande av vår fina innergård 

  1. Det finns en stor och härlig grill för alla boende i Stallbacken 1 & 2, använd den gärna! Grillkol och efterföljande rengöring ansvarar man för själv.
  2. Förra året köpte vi som bekant in ett boulespel och i år har vi utökat Lek&Spel utbudet med ett Kubbspel!  Bägge dessa förvaras i cykelrummet på plan -4. Vill du låna något av spelen skriver du upp ditt namn, lägenhetsnummer samt datum och tid för lånet på lappen som sitter på väggen. När ni spelat klart, vänligen återlämna spelet på samma plats och fyll i tidpunkt för återlämnande. Lycka till! 
  3. Till sist en liten tillsägelse till den eller de medlemmar som av okänd anledning lämnar avklippta hårrester i föreningslokalen – det är självklart inte okej! Föreningslokalen är till för bastu och övernattning och får ej användas för att klippa sig själv eller nära och kära. Vi har under en längre tid vid städning hittat massor av små korta avklippta hårrester på golvet, i städskåpet och i dammsugaren. 
    Nä, att klippa håret får man allt göra i sin egen bostad!

Ha nu en fantastisk sommar, njut av värmen och var rädda om er!

Bästa hälsningar,

Styrelsen Stallbacken 1