Augustinytt

Kära medlemmar,

Hoppas att ni alla haft en riktigt fin sommar!? Vi i styrelsen har haft ett kort sommaruppehåll men är nu igång med vårt ordinarie arbete och månatliga möten igen.

Idag har vi endast en punkt att ta upp och det är att vi måste vara rädda om våra hissar! Det har uppdagats att vissa hissåkare dels lämnar fotavtryck högt upp på hissvägarna (!) men även att någon roar sig med att vrida på våning nolls hissknapp och sätta tillbaka den i vertikalt läge. För varje vridmoment försvagar vi knappens fäste och till slut kommer den förstöras helt. 

Att skicka ut hissreparatörer som kostar från 3000 kr och uppåt för att medlemmar eller medlemmars gäster aktivt förstör våra hissar känns verkligen inte roligt. Samt att det så klart är en riktigt onödig kostnad som drabbar oss alla och i förlängningen kan det medföra höjda avgifter. Så snälla, skärpning till er som känner er träffade!

Nu hoppas vi på en mild och solig höst. Ta hand om er så hörs och ses vi!

Vänliga hälsningar,

Styrelsen BRF Stallbacken 1