Nyhetsbrev Oktober 2023

Hej på er!

Nu är det ett litet tag sedan vi skickade ut ett nyhetsbrev.
Det förra var i juni och semestern var nära och nu har vi hösten att se framemot, tiden går fort när man har kul. Uppehållet med nyhetsbrevet beror på att det inte har funnits så mycket att informera om sen sist.

Vi vill välkomna några nya grannar/medlemmar till huset som är på väg att flytta in och det är Britt & Bengt Siesing som flyttar in 2023-09-29, och Madeleine Carslöv som flyttar in 2023-10-02.

Ni som har varit på vår fina innergård har säkert märkt att bänkar och bord flagnar lacken på, detta kommer att åtgärdas till våren så det ser snyggt och prydligt ut igen.

Vi håller också på med en cykelrensning!
Ni som har cyklar i förrådet eller i garaget har fått en märkning på styret, om ni inte redan har gjort det så ta bort den senast 1/10-2023, det markerar att det finns en ägare till cykeln. De cyklar som märkningen sitter kvar på kommer att ställas undan.

I vår uthyrningslägenhet/bastu kommer handdukarna att plockas bort och ersättas med pappershanddukar och även toalettpapper kommer att finnas.

Från den 1/1-2024 kommer någon i styrelsen att ihop men den som flyttar från en lägenhet göra en flyttkontroll. Detta för att säkra att ingen åverkan gjorts på huset som lägenhetsinnehavaren inte har rätt till.

En liten tråkig sak är att dom som städar trapporna vid ett par tillfällen har fått torka upp hundkiss i trappan, en olycka kan hända men lämna inte det till städet, utan torka upp det själva.

Saknar ni någon information som ni tycker vi borde ha med eller något som man saknar information om så går det bra att meddela detta till styrelsen.

Med detta önskar styrelsen alla en skön höst.